U bent hier: >> Redacteur Naast voor Indonesië Mission

Redacteur Naast voor Indonesië Mission

Wil je jouw schrijfkwaliteiten inzetten om ruim 48.500 GKv-leden enthousiast te maken voor en door mission en informeren over het werk van Indonesië Mission? Word redacteur voor Naast vanuit Indonesië Mission | Verre Naasten!

Naast is het magazine over mission vanuit de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt (GKv) in Nederland. Naast wil verbondenheid en meeleven met broers en zussen wereldwijd vergroten en verwondering oproepen over de grootsheid van God en veelvormigheid van het christelijk geloof wereldwijd. ‘Geloof delen wereldwijd’is het centrale, terugkerende thema van Naast. Naast kun je teruglezen via www.verrenaasten.nl/naast.

Redactie Naast
De redactie van Naast bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die de verschillende GKv-missionorganisaties vertegenwoordigen. De inhoud van Naast wordt per editie verdeeld onder de verschillende organisaties. De redactie van Naast komt tweemaal per jaar bij elkaar (in Amersfoort) om tijdens een redactievergadering de invulling van het magazine en praktische zaken te bespreken. Aan de hand van eigen ideeën wordt er vergaderd over de precieze uitwerking van het onderwerp, per editie en per artikel.

Wat zijn je taken als redacteur?
Naast verschijnt 6 keer per jaar. Gemiddeld levert Indonesië Mission voor 3 van de 4 landelijke edities van Naast een artikel aan. Ook brengt Indonesië Mission 2 maal per jaar een regionale editie van Naast uit (8 pagina’s). Als redacteur ben jij verantwoordelijk voor het aanleveren en verzorgen van de kopij voor Naast, zowel voor de landelijke als de regionale edities.

Wat bieden we een redacteur?
Een afwisselende, creatieve en uitdagende vrijwilligersfunctie waarbij je jouw netwerk en zicht op het missionaire werk binnen de GKv vergroot en veel redactionele ervaring op doet.

Interesse in deze functie of meer weten? Neem contact op met Arjan Woertink (huidig Naast-redacteur voor Indonesië Mission | Verre Naasten), (038) 4270 410, a.woertink@verrenaasten.nl

Print Friendly, PDF & Email