U bent hier: >> Nieuw: speciale jaarverslag-editie Naast Indonesië Mission

Nieuw: speciale jaarverslag-editie Naast Indonesië Mission

maart 2018 (jaarverslag 2017)

Benieuwd wat Indonesië Mission | Verre Naasten in 2017 allemaal deed, namens de kerken in Overijssel en Noordoostpolder? Of beter gezegd: namens u/jou? Dát en nog veel meer leest u in een speciale jaarverslag-editie van Naast. Waar we in voorgaande jaren ons jaarverslag naar de kerkenraden stuurden, willen we de voortgang van het mission-werk nu veel breder bekendmaken. In deze extra dikke, regionale uitgave van Naast, vol met foto’s, cijfers en berichten leest u daarom alles over het werk van Indonesië Mission in 2017.

Projectenkaart
Inzicht gevend is de projectenkaart, middenin in deze Naast, met daarop de verschillende programma’s die we in het enorme land Indonesië ondersteunen. Want als je in de hoofdstad Jakarta bent, ligt Merauke (op Papoea) hemelsbreed meer dan 3.500 kilometer oostwaarts. Dat is net zoiets als de hemelsbrede afstand tussen Zwolle en Bagdad, in Irak! Die projectenkaart maakt ook meteen duidelijk dat we betrokken zijn bij verschillende kerkverbanden en christelijke organisaties in Indonesië. Maar met één rode draad: het evangelie delen, in woorden én daden.

Dankbaar
Blader door deze bijzondere jaarverslag-editie, lees de berichten, check de cijfers, bekijk de foto’s en… verwonder je wat God in Indonesië doet! Wat heeft God ons rijk gezegend, in Indonesië en in Nederland! Hem danken we daarvoor.

Dit en nog veel meer leest u in de regionale Naast van Indonesië Mission | Verre Naasten, in het Paasweekend in de kerken. En nu al online te lezen: www.indonesiemission.nl/naast!

Print Friendly, PDF & Email