U bent hier: >> Gebedspunt: familie De Graaf uit Papoea terug naar Nederland

Gebedspunt: familie De Graaf uit Papoea terug naar Nederland

Zwolle (3 juli 2017 ) – We willen samen God danken dat de familie De Graaf vorige week veilig is teruggekomen vanuit Papoea. Gerrit en Peterine zijn, samen met hun vier kinderen Thekla, Gideo, Iljah en Pelle, weer gaan wonen in hun huis in Kamperveen.

In de afgelopen vier jaar heeft Gerrit – namens Indonesië Mission | Verre Naasten – gewerkt voor CEVEO, waarbij hij de kerken op Papoea ondersteunde in het groeien naar zelfstandigheid. Dat gebeurde de laatste jaren vooral door het verzorgen van allerlei cursussen en trainingen, voor de kerken in de binnenlanden van Papoea. En door te investeren in jonge Papoea-christenen, bijvoorbeeld op de school (SMTK) in Merauke. Graag willen we God danken voor het werk dat Gerrit op Papoea heeft mogen doen. En er tegelijk ook Zijn zegen over vragen.

Ook willen we de kerken en kerkleden op Papoea aan de Here opdragen. Met het vertrek van de familie De Graaf gaat de jarenlange samenwerking met de Overijsselse kerken een nieuwe fase in. We bidden om vertrouwen, leiderschap en enthousiasme in de kerken om steeds meer te mogen ontdekken hoe zij, in de context van Papoea, relevante kerk van Christus mogen zijn. Ook willen we daarbij Gerrits collega Okto noemen: tot aan 2018 zal hij nog een aantal CEVEO-programma’s begeleiden.

Graag willen we ook bidden voor Gerrit en Peterine en hun gezin, nu ze weer in Nederland zijn. We bidden dat ze hier weer snel mogen wennen en hun draai mogen vinden. Ook danken we dat Gerrit alweer een nieuwe baan heeft gevonden, op het Gomarus College in Groningen. We bidden om een zegen en veel werkplezier.

Print Friendly, PDF & Email